Eddy Willems

Eddy Willems is een bekende malware-expert uit België. Hij is bestuurslid van drie beveiligingsorganisaties, EICAR, AVAR en LSEC, Security Evangelist bij G DATA Cyberdefense en Chief Operating Officer (COO) bij de Clean Software Alliance (CSA).

Hij is één van de oprichters van EICAR in 1991, één van ’s werelds eerste IT-beveiligingsorganisaties. In de loop van de jaren was hij werkzaam bij verscheidene internationale beveiligingsorganisaties. Verschillende CERT’s, persbureaus, gedrukte en online publicaties en omroepmedia, bijvoorbeeld CNN, Al Jazeera en TRT World, gebruiken zijn advies en duiding regelmatig.

In 2013 publiceerde hij zijn eerste boek in België en Nederland, getiteld Cybergevaar (Lannoo). In 2015 publiceerde hij een vertaalde versie van zijn boek getiteld Cybergefahr (Springer) in de Duitstalige landen. Een Engelse vertaling en update, Cyberdanger (Springer), werd gepubliceerd in 2019.

Eddy is een ervaren en bekende inspirerende spreker en geeft wereldwijd lezingen en presentaties voor een zeer divers publiek van kinderen tot experts.

Website: www.eddywillems.be

Twitter: @EddyWillems

Andere boeken:

Cybergevaar (2013) 

Cybergefahr (2015)

Cyberdanger (2019)

———————–

 

Alain Dierckx

Alain Dierckx woont in het landelijke Eppegem, deelgemeente van Zemst. Na een loopbaan van vele jaren als manager in verschillende organisaties, heeft hij besloten om zich te wijden aan zijn passie voor schrijven.

Enerzijds neemt hij als consultant binnen verschillende bedrijven deel aan digitaliseringsprojecten waarbij hij alle interne en externe communicatie op zich neemt.

Anderzijds biedt hij als zelfstandig copywriter een helpende hand aan kleine en startende ondernemers. Met onder meer een maandelijkse workshop leert hij hen hoe ze professionele teksten voor hun website schrijven.

Het meeste plezier haalt hij echter uit het schrijven van verhalen. Dat resulteerde tot nu toe in vier boeken, drie politieromans en een thriller.

Website: www.alaindierckx.com

Twitter: @alain_dierckx

Andere boeken:

www.alaindierckx.com

———————–